Recunostinta

Interesant ca desi am avut o zi de tot rahatul pana la ora asta, eu am chef de o postare noua pe blog. Ce face foamea din oameni xD. Oricum, trecand peste vaicarelile mele tipice revenim la postarea de azi. O sa scriu cate ceva de recunostinta, probabil o sa comentez mai mult din afara pentru ca eu nu sunt cea mai recunoscatoare persoana. Asa ca nu ma pot pune pe mine ca model a unei persoane recunoscatoare pentru ca eu imi urasc parintii, nu prea multumesc nimanui, si sunt cea mai nemultumita persoana in general. Incapatanat, consider ca am dreptate mereu si daca nu am dreptate trebuie sa fac in vreun mod astfel incat sa ies tot eu deasupra. Trecand peste lauda de sine care nu miroase a bine pentru ca prostul nu e prost destul pana nu e si fudul nu?
Recunostinta e o...calitate? care nu imi lipseste doar mie ci multor altor persoane. Ma rog, nu pot vorbi in numele nimanui ci doar privesc situatiile prin ochii mei. Ca deobicei atunci cand avem ceva tindem sa nu fim recunoscatori pentru ce am primit si o sa ne plangem de ceea ce avem sau o sa vrem sa avem si mai mult. O sa vrem sa fim stapani pe situatie si sa nu ne bazam pe nimeni. Pentru ca asa cum spunea cineva poti sa faci 1000 de fapte bune si o singura fapta rea iar oamenii isi vor amintit intotdeauna de fapta aia rea pentru care te vor face sa platesti cu varf si indesat si care ti-o vor aminti mereu si va fi mereu ca o pata neagra care va acoperi toate lucrurile bune pe care le-ai facut in timp. Asa ca va veti gandi, de ce sa mai fac fapte bune? Pentru ca asa simti la momentul respectiv si le vei face chiar daca nu vrei si te vei bucura de zambetul persoanei pe care ai ajutat-o si vei avea un fel de implinire in inima ta ca ai ajutat. Dar uneori ne lasam daramati de ceea ce ni se intampla si numai avem timp sa fim recunoscatori si sa ajutam si noi pe cineva la randul nostru. Oricum repet, nu sunt cel mai indreptatit sa vorbesc despre asta pentru ca desi sunt constient de multe lucruri prefer sa le ignor, prefer sa aleg partea negativa, sa ma port ca si cum nimic nu ar conta in afara de mine, sa ma consider eu mai important decat ceilalti.
Din nefericire nu pot incheia postarea asta asa cum as fi vrut eu desi as fi vrut sa mai scriu cateva randuri dar sunt restrans sa termin aici. In incheiere as vrea sa urez la multi ani tuturor Andreelor/Andreilor etc. sarbatoriti astazi. (Am uitat sa zic, am fost ironic aici in legatura cu propria mea prostie xD)
Cam atat pentru azi. Revin cu o alta postare curand.

Bye-bye.

Song for today from Chester.



1 comentarii:

I'm grateful for you being in my life :*

 

Post a Comment