Another Day ...

Stateam si ma gandeam ca viata e ca un film ... Totul are un inceput aiurea , nu esti constient cand esti mic , faci o gramada de prostii pe care nu ti le amintesti dar ti le povestesc ai tai si tu te holbezi cu niste ochi mari si mirati neavand nici cea mai vaga idee cand ai facut toate rahaturile alea. Si te trezesti deodata ca ai o gramada de alte probleme pe cap , ai tai te tot streseaza sa inveti ca altfel nu ajungi nicaieri , ca altfel o sa ramai un ratat si incep ei sa iti dea o gramada de exemple de persoane pe care nu le cunosti sau daca ii cunosti, ii consideri niste imbecili. Si asa iti trece copilaria , ca si la filme , daca filmul are buget mare iese un film bun , are buget mic e un film de rahat la care se uita putine persoane sau il vezi pe Kanal D dupa ora 23 (Nu , nu va ganditi la alea erotice). Asa iti e si copilaria , au ai tai bani - iti iau toate lucrurile care le doreste mintea ta infantila si esti fericit ca ai cu ce sa te lauzi , nu au ai tai bani - rabzi , te uiti la altii , mai primesti si o mama de bataie ca tot insisti sa iti cumpere toate rahaturile cand ei abia au bani sa te hraneasca si sa te imbrace.
Apoi iti vine adolescenta , sau momente alea ale filmului cand totul se intoarce pe dos, te duci la liceu cu gandul ca o sa fie tare, distractie, cei mai tari ani din viata ta !! No shit ?! Iti faci o gramada de prieteni care ii uiti a doua zi si care ii mai intalnesti cand au nevoie de niste bani, te plictisesti de moarte la orele la care te duci doar ca sa fii prezent pentru ca numai de liceu nu iti mai arde tie. Ai nevoie de mai multi bani decat iti pot oferi ai tai, faci sex pentru prima oara cu o curva numai ca sa scapi de virginitate sa numai faca misto prietenii tai mai mari de tine, te apuci de "smecherii" de jocuri de noroc , si iti dai seama ca esti un mare .... rahat sau nu. Si asa iti trec si anii de liceu, cu multe impuscaturi si explozii si "gagici bune".
De aici incolo deja devine neinteresant , te zbati ca un peste pe uscat sa faci o facultate inutila care probabil nici nu te va ajuta sa te angajezi dar ai facut-o si tu sa mai cheltuiesti niste bani aiurea. Apoi in cel mai bun caz iti gasesti o fata cu care iti doresti sa iti petreci restul vietii , ai un loc de munca decent la care te duci cu scarba dar trebuie sa te duci ca altfel nu ai bani sa traiesti si ajungi sa faci un copil la fel de nerecunoscator ca si tine cand erai mic.
Probabil ca te gandesti ca sunt un frustrat , un negativist , un pesimist si ca imi place sa vad numai partile negative ale vietii. Ei bine , poate ai dreptate, ma anunti cand o sa duci o viata mai buna si cand o sa castigi mii de euro , cine stie, poate chiar imi faci o bucurie si imi dai si mie din ei.
Cam atat pe ziua de azi , nu va faceti griji de obicei nu o sa fac postari asa lungi asta a fost doar pentru ca aveam o dispozitie de scris.

See ya'.

0 comentarii:

Post a Comment