Azi... Maine ... Mereu...

Am chef sa scriu ceva dar nu am nici cea mai vaga idee ce, pur si simplu vreau sa scriu, sa apas pe taste, sa aud sunetul tampit pe care il scot si apoi sa citesc ce imi mai debiteaza mintea pe aici.
Parca imi venise acum cateva zile o idee despre ce sa postez sau sa scriu dar eram la liceu si nu am notat nicaieri deci am uitat intre timp. Memoria proasta, e pusa pe stand-by de mult si acum a ruginit si numai pot sa o pornesc la loc. Deci desi nu am idei, tot scriu.
Azi e vineri... Vinerea e cea mai aiurea zi din saptamana pentru mine, adica oricum nu ma ajuta cu nimic decat ca pierd o gramada de timp pe drum si sunt foarte obosit de obicei vinerea. Ironia e ca eu m-am nascut intr-o zi de vineri si in ultimii ani am ajuns sa urasc ziua de vineri dar sa o si iubesc intr-un fel. Depinde de ce toane am, de fapt cred ca totul depinde de ce toane am, cum ma port cu cei din jur, cum ma simt eu in ziua respectiva, tot ce tine de mine depinde de toanele mele. Si de obicei daca sunt in toane proaste, ii "afectez" si pe cei din jurul meu ca ajung sa ii enervez sau ma enerveaza ei pe mine.
Uneori sunt fericit, ma sperii si pe mine cand sunt in toane bune, dar se intampla atat de rar incat nici nu imi dau seama cand sunt.

Si deja mi-a luat prea mult sa fac postarea asta si m-am enervat inainte sa o termin, deja am nervi si numai are rost sa scriu ca tot ce imi trece prin cap la ora asta este sa lovesc ceva, adica mai mult pe mine ca in orice as da acum mai mult o sa ma doara pe mine, durere ... ce cuvant frumos, parca te alina durerea.

In fine, inchei aici post-ul asta, poate il continui alta data, nu cu un edit ci cu un alt post.

Rest in pieces. Cause i will.

0 comentarii:

Post a Comment